Pia Hede

Kunst med attitude, sjæl og livsglæde

Gør livet til en fest. Få mere af det som giver dig energi og glæde ind i dit liv.

Lad dit nye kunstværk på væggen, som udføres i de farver du ønsker, minde dig og alt det du holder af og

give dig energi og overskud til at skabe nye positive forandringer i dit liv.

Jeg udfører kunst på bestilling. Arbejdet indledes med en ide workshop mellem mig og kunden, hvor jeg motiverer din fantasi til at gå

på opdagelse i dit indre skattekammer, hvor de utroligste historier og ideer kan hentes frem. 

Besøg mit Galleri  i Vejle og oplev kunst, der er inspireret af mødet med mennesker, kultur og natur.

I Galleri Casa Mundo kan du lade dig inspirere. Jeg fortæller gerne historien om værkerne, men jeg lytter med lige så stor interesse til din historie og lader mig inspirere af vores møde.

Bestil dit eget personlige maleri og vis verden hvem du er
Vil du se dine ord, drømme og historie på lærredet i dine favoritfarver? Jeg kan gøre din drøm virkelig og skabe dit unikke værk, der dagligt vil inspirere dig, og de der besøger dit hjem eller din virksomhed.

Det personlige kunstværk kan fortæller en historie om dig eller måske om din virksomhed. Værket kan fortælle historien om en særlig oplevelse eller en milepæl. Det inspirerer til refleksioner i en hektisk hverdag og former samtaler og fællesskab.

Et billede af det du drømmer om, virker som en magnet på din kreative energi og din evne til at se og tiltrække muligheder.

International hæder
I 2011 vandt min billedserie, Flaming Earth, kategorien for abstrakt kunst i den internationale konkurrence på Galleri Marziarts i Hamborg. Begrundelse lød bl.a.:

”Ved første øjekast minder dine billeder om Jackson Pollock. Din serie, Flaming Earth, minder os om, hvor sårbar vores planet er på en imponerende måde.”

Galleri Marziarts

Vil du investere i kunst, du får glæde af resten af dit liv?
Skal dit nye kunstværk handle om dig? Lad min kunst slå døren på vid gab ind til dit kreative Skattekammer. Se dine drømme og visioner omsat til virkelighed via kunsten på væggen.

Du kan bestille dit billede i de farver og det format, du ønsker. Inden jeg går i gang med at male dit billede,sendes du på en opdagelses rejse i fantasiens skattekammer via min intro workshop. Dine input danner siden grunlag for det billede eller den collage, jeg skaber til dig.

Sådan får du dit personlige kunstværk

  1. Vi arbejder med dine visioner, drømme og ønsker til maleriet på 1-2 times intro-workshop
  2. Du vælger farver i mit katalog, eller du har et billede med, som viser dine farve ønsker.
  3. Du vælger stil. Fx enkel eller ekspressiv
  4. Jeg maler dit kunstværk
  5. Vi mødes, og du ser kunstværket
  6. Evt. ønsker tilføjes

Du får et værk, der udtrykker netop din passion. Du kan kombinere workshoppen med ophold på Casa Mundo og skal det være helt exceptionelt kan du prøve en Soul Key Session.

Priseksempel: Maleri/collage på canvas 50 x 50 koster 4.800 kroner.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig eller besøge galleriet, hvis du er interesseret i et af mine værker eller har en idé til dit personlige værk.

 

Galleriet er åbent efter aftale