Sådan arbejder jeg

Min vision er at inspirere til et samfund fuld af handlekraft.

Mine billeder er en refleksion over følelser og begivenheder midt i en verden i forandring.

Jeg tror på, at når vi er tro mod os selv og prioriterer egne værdier, så finder vi overskuddet til at være kreative og skabe glæde omkring os.

Et stort billede på væggen, som du kigger på hver dag inspirerer og fastholder dig i det, du gerne vil. I hverdagen er det ofte kendisser og andre berømtheder, der dominerer i det offentlige rum og fortæller, hvad vi skal mene, og hvordan vi skal leve.

Men skal de også dominere dine vægge? Jeg er sikker på, at du selv har en spændende historie at fortælle, og den hjælper jeg dig gerne med at udtrykke på lærredet.

Sådan gør jeg helt praktisk
Din historie fortælles i et abstrakt billede, hvor jeg ofte arbejder med at tilføje, udklip fra ugeblade, naturmaterialer, grus, sten, fladtrykte metaldåser og lignende.

Jeg inspireres af og bruger, hvad jeg har ved hånden. Fx akryl, gulvlak, lim, blæk, spray og vægmaling.

Jeg affotograferer også egne arbejder, som blandes med forskellige fotos og bearbejdes i Photoshop. Billederne printes på lærred, hvorefter jeg bearbejder dem med forskellige farver og teknikker.

Flere af mine kunstværker bliver til udendørs, hvor jeg blander farver på spartler eller i små spande og kaster dem på lærredet. Til slut tegner jeg i den våde maling med forskellige genstande.

Mit hjem har jeg omdannet til et lille hotel, Casa Mundo i Vejle, hvor mødet med interessante mennesker fra hele verden inspirerer til nye kunstneriske fortællinger.

VISIONER

Unika print på special papir 45x63 cm. Hånd koloreres i overensstemmelse med dine farve ønsker - Nummereret og håndsigneret

Oplag 350 stk. Pris per stk. kr. 500 + evt. forsendelse

Send en mail med dine ønsker via kontakt siden.

Levering ca. 7 dage

Visioner handler om en kunstners skrøbelige vej mod Stjernerne, med inspiration fra Charlie Chaplins verdens berømte film Limelight.

Jeg skabte i sin tid motivet som Udstillings plakat i 200 eksemplarer til min første solo udstilling i Den Smidtske Gaard i Vejle i 1989.

På talrige opfordringer har jeg nu genoptrykt motivet i 350 eksemplarer.

Limelight fortæller Charlie Chaplins egen livs historie.

Men det kunne lige så vel være HC Andersens eventyr, Den Grimme Ælling, fortalt på ny, og på den måde handle om enhver, der skal så grueligt meget igennem på sin vej mod succes.

I baggrunden ses Charlie Chaplins portræt i node stativet.

Bag danserinden, ses moderen Hannahs portræt.

 

Danserinden danser på en isblok, men hun mærker ingenting.

Hun skaber Magi. Hun er et med sin drøm.

Drømmen, som overskygger alt andet.

Danserindens historie fortælles i filmen Limelight, som handler om en ung fattig danserindes vej mod succes.

https://www.youtube.com/watch?v=F-npDRGq79I

 

Charlie Chaplin blev født 16 April 1889 i Londons slum, som yngste søn af et fattigt kunstner par, som hutlede sig gennem tilværelsen.

De afsavn Charley led under opvæksten, skabte i ham en lidenskabelig trang til med latteren at mane elendigheden i jorden. Begge hans forældre optrådte som music hall entertainere. Kort efter Charlies fødsel forlader faderen som var alkoholiker familien. I 1896 må moderen opgive at passe sine to børn og de kommer på et hjem for forældreløse.

Moderen ender siden sine dage på et sindssyge hospital.

Charlie og store broderen Sydney rejste som helt unge til USA. Her kom Charlie med sin fald på halen komik med helt fra filmens spæde begyndelse. Først som stumfilm stjerne og siden ved de første tone film, hvor han skabte sig en karriere som verdens berømt multikunstner: Skuespiller, komiker, manuskript forfatter og komponist. Han glemte aldrig sine rødder.

I hver en fortælling skabt af kunstneren, ligger kunstnerens egen historie gemt.

 

 

På original versionen af billedet, en collage som jeg lavede til min første soloudstilling i 1989 på DEN SMIDTSKE GÅRD i Vejle danser danserinden på en isblok.

Du kan via kontakt siden bestille en version af Limelight, håndkolloreret i dine favorit farver, nummereret og signeret af undertegnede, oplag 350 stk. Pris inkl. forsendelse 550 kr. Personligt afhentet i mit attallier kr. 500

Billedet viser det magiske øjeblik, hvor DRØMMEN FÅR VINGER

Visioner er kommet rundt i verden. Der hænger et eksemplar på General Konsulatet i Hamborg og på en søfatsskole på Bahamas og endelig har...

Arkitekten bag Vejles nye vartegn BØLGEN som kan ses fra CASA MUNDO har erhvervet sig et eksemplar af VISIONER i forbindelse med sit ophold hos CASA MUNDO sidste sommer.